Tervetuloa psyykkisen valmennuksen alueelle

2016-04-22 15:35:29

Tarjoan sinulle tämän sivuston kautta psyykkisen valmentamisen palveluja ja tietoa aiheesta. Jokainen meistä haluaa onnistua - ainakin jossakin. Urheilijalla onnistumisen halu on usein suuri. Pelkkä halu ei kuitenkaan saa aikaan toivottua lopputulosta. Siihen tarvitaan myös psyykkisiä voimavaroja. Niitä voi valmentaa periaatteessa kuten lihaksiakin.

Urheilijalle on itsestään selvää, että fyysistä suoritustasoa pyritään nostamaan treenaamalla yhä enemmän, kovemmin tai laadukkaammin. Onneksi yhä useammin otetaan huomioon myös psyykkisen (mentaalisen) puolen harjoittaminen pyrittäessä urheilullisiin tavoitteisiin. Itse voisin jopa kysyä, että kenellä on varaa olla harjoittamatta systemaattisesti myös henkisiä ominaisuuksiaan.

Kun otetaan huomioon ammattimaisesti psyykkinen valmennus osana huipulle pyrkivän tai siellä olevan urheilijan todellisuutta, parannetaan oleellisesti tavoitteisiin pääsyn mahdollisuutta. Mitä paremmin ymmärrämme kokonaisuuden, sitä selkämmin fyysinen harjoittelu voidaan suunnitella siten, että myös henkinen puoli vahvistuu usein myös samanaikaisesti.Kommentoi

Kommentit lisätään ylläpidon hyväksynnän jälkeen


Nimi:

(pakollinen)

E-mail:

Kotisivu:

Kommentti:

Roskapostin esto:

Voittaja on numero... (pakollinen)


« Takaisin