Tutustu muihin ammatillisiin asioihin Etelä-Karjalan Kehitystaidon kotisivuilla

Nykyisen työni teen pienessä perheyrityksessä. Varsinaisina työntekijöinä 1992 perustetussa Etelä-Karjalan Kehitystaito Ay:ssä on puolisoni ja minä. Toimimme tasavertaisina yrittäjinä tuottaen laadukkaita hyvinvoinnin asiantuntijapalveluita. Todellisuudessa olemme enemmän kuin kaksi yhteistyökuvioiden ja verkostojemme kautta.

Yrittäjäksi ryhdyin kuitenkin jo 1991, jolloin olin toisena perustajana nuorille huostaanotetuille tarkoitetussa hoitoyhteisössä. Aktiivivaihetta kesti kuusi vuotta, jonka jälkeen nykyinen työmalli vei mukanaan. Koulutan, konsultoin, työnohjaan erilaisia ja erikokoisia työyhteisöjä ja ryhmiä, joista pääosa on ollut sosiaali- ja terveysalalla. Esimiestyön ja johtamisen kehittäminen ja tukeminen on muotoutunut painopistealueeksi viime vuosina.

Uskon jatkuvaan kehittymiseen ja itsensä kehittämiseen. Se tarkoittaa myös aktiivista kouluttautumista. Edelliset koulutukseni olivat Johdon työnohjaaja ja coachingkoulutus (2008-2010) Certified Supervisor of Leaders and Executives-examination ® ja paripsykoterapian täydennyskoulutus perheterapeuteille 2012-2013, Psyykkinen valmennus täydennyskoulutus (Jyväskylän yliopisto, syksy 2013), Tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto (elämystuote) 2012-2014. Ihan viimeisimmät olivat Reiss Motivation Profile (RMP) Master (sertifiointikoulutus) ja Mentaalivalmennuksen perustason koulutus Mentaalivalmennuksen Instituutissa.

http://www.kehitystaito.fi

 

Reiss Motivaatioprofiili (RMP)

Ammatillinen kehittyminen on aina innostavaa. Yhtenä työvälineenä olen ottanut käyttöön Reiss Motivaatioprofiilin. Omalla ammatillisella muulla kokemuksella ja muilla koulutuksilla höystettynä tästä tulee olemaan paljon hyötyä asiakkailleni.

Kyseessä on sertifioitu tuote/palvelu, josta löytyy laajemmin alla olevasta linkistä.

http://www.rmp-nordic.com/?lang=fi